Access Bars


Tänk om du kunde förändra jobbiga tankar och känslor samtidigt som du blir lugn i hela kroppen? Det är faktiskt helt möjligt med hjälp av Access Bars som är en fantastisk avslappnade behandling där man med lätta tryck jobbar med 32 punkter på huvudet.

Access Bars
Lugna stressiga och jobbiga tankar

Har du svårt att sova, känner dig stressad eller helt enkelt sitter fast i en situation som du vill ta sig ur, då är detta en perfekt behandling som lugnar hela kroppens system och gör tankarna klarare. Det är lite som Feng Shui för själen, man rensar i sina tankar och låsta föreställningat. Efteråt känns världen vänligare och det som tidigare kändes omöjligt kan plötsligt upplevas som helt möjligt. Visst låter det underbart? Jag lovar, det är helt fantastiskt.

Kontakta mig och vi bokar en tid för behandling
via mail kontakt@njutlivet.com eller ring 070-99 25 763

Det går också bra för företag i Sundsvall, Timrå och
Härnösand att boka tid. Är ni minst tre stycken kommer jag till er arbetsplats.


Här är en fin film som beskriver behandlingen


Access Facelift
Är en behandlingen för dig som vill ha en helt naturlig metod som ger energi och föryngrar ansikte och kropp utan kirurgiska ingrepp. Grunden är Access Bars och man jobbar med mjuka, lätta beröringar på halsen, nacke och i ansiktet. Hur många behandlingar som behövs är individuellt, en del känner av föryngringseffekten redan första gången, andra kan behöva flera gånger men för att få behandlingen varaktig rekommenderas ungefär 20 gånger.

Titta gärna på filmen som en dansk kollega gjort om Facelift, där ser man hur behandlingen går till samt före och efter bilder. Det är helt fantastiskt att se hur fina och avslappnade de är i sina leenden.

Tekniken är utvecklad av Gary Douglas som är grundare av Access Consciousness. Facelift klass har godkänts av Statens Certification Board för terapeutisk massage och karosseri i USA.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.