Feng Shui


Feng Shui är en flera tusen år gammal lära som härstammar från Kina. Den gör oss medveten om att den yttre miljön påverka den inre.

Grunderna inom Feng Shui bygger på hur det undermedvetna och kroppen blixtsnabbt registerar trygghet eller fara. Mycket har vi i oss omedvetet, en del är sunt förnuft och en del behöver vi en förklaring eller påminnelse om. Hänsyn tas också till färger, former, material och hur landskapet ser ut omkring oss. Allt det här är till hjälp för att skapa goda miljöer i balans och harmoni. Kurserna kom ur en idé från det perspektivet jag själv en gång skulle velat lärt mig Feng Shui. Speciellt om man vill göra en djupdykning inom de olika verktygen som De Fem Elementen, Ba Gua och De Nio Livsaspekterna. Det är så intressant och spännade att jobba med men också mycket att ta in innan alla bitar faller på plats. Följ med på en spännade resa och ta del av vad kunskapen har att erbjuda. 

Se filmen hämtad ur webbkursen Feng Shui i Hemmet som berättar om filosofin och hur den kan användas för att skapa livgivande miljöer.

Kurserna online finns att läsa mer om här.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.