Webbkurser


LÄNGTAR DU EFTER ETT HEM ELLER EN TRÄDGÅRD SOM ANDAS HARMONI? VILL DU GÖRA EN FÖRÄNDRING I DITT LIV SOM FÅR DIG ATT VÄXA?

Inom Feng Shui finns många guldkorn som visat mig vägen till just det här. Jag hemsida webbkurserMitt stora intresse för inredning gjorde att jag kom i kontakt med kunskapen för snart 20 år sedan och som sen visade sig vara så mycket mer. Det är en hel livsfilosofi som kan vara till hjälp så väl i det lilla som i det stora.  

I webbkurserna som är unika i sitt slag, förmedlas Feng Shui på ett lättförståeligt och inspirerande sätt genom filmer, ljudfiler, texter och E-böcker. Det är med stor glädje kurserna är gjorda och jag hoppas vi ses i någon av dem. Om du undar över något så tveka inte att kontakta mig. /Maria

Direkt till kursportalen  Steg 1


tradgard-del-1-nyhetsbrev-december-16Trädgårdskurs med E-bok! 

I den här kursen ”Feng Shui i trädgården – del 1” får du veta allt du behöver för att få en trädgård i skön harmoni. Det spelar ingen roll om din trädgård är ny eller redan etablerad. Med Feng Shui hittar du den där härliga balansen att vara med vänner och familj eller om du bara vill njuta själv i all sköns ro.


Marianne och jag litenSedan februari 2016 samarbetar jag med Marianne, Rose´s Feng Shui och tillsammans har vi gjort den här kursen. Våra olika bakgrunder och stora intresse för trädgård och Feng Shui har gjort kursen möjlig. Här vi delar med oss av vår kunskaper och erfarenheter för inspiration till dig och din trädgård.

Klicka på bilden ovan eller här för att läsa mer om kursen.
Varmt välkommen!GRUNDKURSER Feng Shui på lätt sätt steg 1 – 3

Feng shui pa latt satt steg 1feng-shui-steg-2


 

feng shui steg 3feng shui kurspaket steg 1 2 3


För nyhetsbrev klicka här