Om

Bakgrunden till Njut Livet

Maria Österborg Cert. Feng Shui konsult

Feng Shui har under många år varit en naturlig del av mitt liv. För den som inte är så insatt i ämnet kan det ibland uppfattas som lite konstigt eller rent av märkligt. Det här vill jag ändra på och dela med mig av kunskapen på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

När jag upptäckte att det inte fanns en enda webbkurs i ämnet gick jag vida utanför min egna komfortzon och gjorde tre kurser under sommaren och hösten 2015.

Sedan 2 år har jag ett nära sammarbetet med min kollega Marianne Jensen Rose som brinner för samma sak, att helt enkelt förmedla hur man kan skapa goda miljöer som får oss att må bra. Tillsammans har vi skapat koncepetet ”Feng Shui på lätt sätt” med webbkurser för hem och trädgård samt en gemensam hemsida.  Läs mer här >> 


Lite mer om mig
Mina egna kryddblandningar med tillhörande presentbutik var min huvudsysselsättning från mitten av 90-talet och fram till sommaren 2009. Nu mera finns kryddorna i närområdet via återförsäljare och i webbutiken som det lätt går att beställa genom.  För att få en bra grund att stå på innan jag utbildade mig till Feng Shui-konsult bestämde jag mig för att gå en coachutbildning under ett år där Kommunikologi (kommunikation och förändring) var ett av huvudämnena. Det var två terminer fyllda av härliga möten och massor med ny kunskap, senare lärde jag mig även Access Bars, en underbar avslappnande behandling som rensar tankar och lugnar hela kroppens system.

Den gemensamma nämnaren med Feng Shui, Kommunikologi och Access Bars är att vi alla är värda det bästa, man utgår från här och nu och att allt bara kan bli bättre om man så själv vill. För mig är det en härlig kombination som jag mer än gärna delar med mig till andra. Mina kontaktuppgifter hittar du här uppe till höger på sidan.